home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Sajtófotók Zentán
Tóth Lívia
2019.03.10.
LXXIV. évf. 10. szám
Sajtófotók Zentán

A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének szervezésében, a Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ segítségével március 8-án nyílt meg Zentán az Alkotóházban a Brassaï Sajtófotó-kiállítás.

A tárlaton a Magyar Újságírók Romániai Egyesületének pályázatára beérkezett legjobb alkotásokból látható egy válogatás. A negyven kiállított fotó között vannak a vajdasági kollégák, Molnár Edvárd, Ótos András és Martinek Imre díjazott alkotásai is.

Az összeállítást Rácz Éva és Szűcs László, a Magyar Újságírók Romániai Egyesületének elnöke és alelnöke, illetve Léphaft Pál, a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének alelnöke méltatta. Közreműködött Kónya Sándor csókai versénekes.

Aki lemaradt a megnyitóról, március 22-éig megnézheti a kiállítást. Ajánljuk mindenki figyelmébe, hiszen érdemes egy kis időt szánni rá!

Az eseményről szóló összefoglalónkat a Hét Nap március 13-ai számában olvashatják.


 



 


Martinek Imre és Szűcs László felvételei!▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..