home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
SPV
(G-r)
2017.12.22.
LXXII. évf. 51. szám
SPV

December 16-án tartották meg Szabadkán a második SPV-t, azaz a Slam Poetry Vajdaság klubestjét a Danilo Kiš Alapítvány Raktár Ifjúsági Klubjában.

A slam poetry verseny fellépőin kívül igen elismert, magyarországi fellépők igyekeztek megmutatni a közönségnek, hogy mi is az a slam poetry, a verseny előtti showcase blokkban. Az est folyamán fellépett a Munkavonal nevű team slam formáció, mely az idei magyarországi Team Slam Bajnokság első helyezett csapatából, a Munkatársakból (Maier Péter és Juhász Márton) és a közönségdíjas csapat, a Harmadik vonal (Munding Márton és Szén Benjamin) tagjaiból állt össze, és vezette be a nézőket a team slam rejtelmeibe.

Rajtuk kívül fellépett egy másik team slam csapat is, a Sunyi és Hobbit, vagyis Somogyi Csaba és Borsos Bence, valamint az idei magyar országos slam poetry bajnok, Mészáros Péter is tiszteletét tette a színpadon. Rajtuk kívül fellépett még a bemutató keretében az est két házigazdája, Szentpéteri Kinga és a Slam Poetry Vajdaság fő szervezője, Gömöri Eszter is.

Ezután következett a verseny, melynek első helyezését Nagy Sándor, a Slam Poetry Szeged slammere szerezte meg. Vajdaság első team slam csapata, Berényi Sarolta és Lábadi Brigitta közös produkciója lett a második, a harmadik helyen pedig Munding Kamilla végzett, aki szintén a Slam Poetry Szeged állandó fellépője. Az eredményhirdetés előtti jó hangulatról Zebulon Dudora gondoskodott spoken word bemutatójával és egy szabados hangvételű dal átiratával.

Az eseményt a Slam Poetry Vajdaság és a VIFÓ közösen szervezte.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..