home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Retróőrület
(Z. P.)
2014.07.23.
LXIX. évf. 30. szám
Retróőrület

Az utóbbi időszakban egyre nagyobb méreteket ölt a retróőrület. Az idén több szervező is úgy gondolta, hogy egy csokorba gyűjti a 90-es évek legnépszerűbb, diszkózenét játszó zenekarait és előadóit.

Erre először Szegeden került sor a Deja Vu fesztiválon, amelyen olyan előadók léptek fel, mint a Scooter, Mr. President, Haddaway vagy a 2 Unlimited. A plakátot látva sokan kételkedtek a rendezvény sikerében, a fesztivál után azonban kiderült, hogy az ötlet zseniális volt.

A következő ilyen őrületre, a Celebrate The 80s & 90s with the Hoff elnevezésű fesztiválra augusztus 29-én kerül sor Mogyoródon, a Hungaroringen. Igen, jól sejtik, a Hoff David Hasselhoffra utal. A Baywatchból és a Knight Riderből ismert színész jelenleg Európában turnézik egy, a 90-es évek hangulatát idéző háromnapos rendezvénnyel. Az autós fesztivál során versenyeket tekinthetünk meg, és igazi benzingőzös bulikon vehetünk részt. A Knight Rider-rajongók számára valószínűleg külön csemege, hogy Kitt sem marad a garázsban. A bulikon fellép többek között a 2 Unlimited, Haddaway, Samantha Fox, Sabrina, a Vengaboys, Turbo B és a Snap!, DJ Sash! és a Twenty 4 Seven. Aki egy igazi retró bulira vágyik, az semmiképpen ne hagyja ki ezt a rendezvényt! 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..