home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Régi jó Fogat
LMT
2017.02.02.
LXXII. évf. 4. szám
Régi jó Fogat

Január 21-én tartották meg az idei házigazdáknál, a szilágyi József Attila Művelődési Egyesületben a Négyesfogat — Doroszló, Gombos, Bácskertes (Kupuszina) és Szilágyi közös művelődési rendezvénysorozatának — záróműsorát.

A több mint száz fiatal és lélekben ifjú részvevőt felvonultató, jelenetekben, táncban, zenében, vidámságban bővelkedő esten sor került a műsorszámokat megörökítő fényképalbumok és DVD-k átadására. A szilágyi ME elnöke, Surján Csaba átnyújtotta a vándorzászlót a jövő évi, sorrendben 50. Négyesfogat leendő házigazdáinak, a gombosi Arany János Magyar Művelődési Egyesület képviselőinek.

A doroszlói Móricz Zsigmond Magyar Művelődési Egyesület színjátszó csoportja vidám jeleneteket mutatott be.

Ugyancsak a színjátszás eszközeivel, népi művek viseletben való előadásával teremtettek derűt a gombosi Arany János MME színjátszói.

A kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület fiataljai modern táncokkal szórakoztatták a közönséget, valamint szülőfalujuk szeretetéről szóló jelenetet írtak és játszottak el. Koleszár Judit és Csernai Panna, a Bukrok tagjai ezúttal egy slágert énekeltek el, Toldi István pedig népmesét mondott.


Gellér Ágnes fotói

A szilágyi József Attila ME fiatal színjátszóinak, a Búzavirág asszonykórusának és a Borvirág férfikórusának produkciói emlékezetes élményt nyújtottak.

A záróműsort közös vacsora és mulatság követte.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..