home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Portugália–Marokkó 1:0 (1:0)
Tóth Tibor
2018.06.20.
LXXIII. évf. 24. szám
Portugália–Marokkó 1:0 (1:0)

B csoport, 1. forduló

Moszkva, Luzsnyiki Stadion, 78 011 néző, vezette: Geiger (USA)

Gólszerző: Ronaldo a 4. percben.

Portugália: Rui Patrício – Cédric, Pepe, José Fonte, Guerreiro – B. Silva (G. Martins), W. Carvalho, Moutinho (Silva), Joao Mário (B. Fernandes) – Ronaldo, Guedes.

Marokkó: Munir – Dirar, Benatia, Da Costa, Hakimi – el-Ahmadi (Fadzsr), Busszufa – Amrabat, Belhanda (Karszela), Zijes – Butaib (el-Kaabi).

Ronaldo korai gólja továbbrepítette Portugáliát, ugyanakkor Marokkó válogatottja búcsúzni kényszerült a tornától. Nagyjából ez volt minden, amit az Európa-bajnok portugálok csináltak ezen a meccsen, hiszen a folytatásban a marokkóiak szebbnél szebb akciókat vezettek, számtalan helyzetet dolgoztak ki, de vagy a portugál védelemben, vagy Rui Patríció kapusban akadtak el a lövések és fejesek.

Ronaldo 85. góljával minden idők legeredményesebb válogatott játékosává vált, Marokkó pedig jó eséllyel pályázik a torna legszimpatikusabb vesztese címre.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..