home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Pod krošnjama na Štrandu
2017.07.18.
LXXII. évf. 29. szám
Pod krošnjama na Štrandu

Az újvidéki Gradsko Zelenilo közvállalat, a Heror Media Pont, az Újvidéki Városi Könyvtár, valamint a Kisebbségi és Helyi Médiafejlesztési Központ közös szervezésében immár ötödik éve tartják meg a Pod krošnjama na Štrandu nevű eseményt.

Az immár hagyományos, a kisebbségi nyelveket és kultúrát ápolni hivatott rendezvényre az idén július 17-e és augusztus 5-e között kerül sor, az érdeklődők ez alkalommal magyarul, szlovákul és szlovénül is tanulhatnak. 


Az esemény támogatója a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi — Nemzeti Közösségi Titkárság, valamint Újvidék Város Művelődési Igazgatósága. Köszöntőbeszédet Dalibor Rožić, a városi képviselő-testület kulturális kérdésekkel megbízott tagja tartott, továbbá felszólalt Dragan Kojić, az Újvidéki Városi Könyvtár igazgatója is. A rendezvény együttműködő partnerei a Coca-Cola és a Rosa, A szlovén nyelv hetének támogatója pedig az NLB Bank.

(Siniša Vendlener felvételei)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..