home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Pályázat az egyetemi/főiskolai hallgatók helyközi útiköltség-térítésére
2017.03.06.
LXXII. évf. 9. szám
Pályázat az egyetemi/főiskolai hallgatók helyközi útiköltség-térítésére

A Tartományi Felsőoktatási és Tudományos Kutatási Titkárság a 2017. évben megtéríti az egyetemi/főiskolai hallgatók helyközi útiköltségeit — A szabadkai Társadalmi Tevékenységek Titkárságának értesítése

A Tartományi Képviselőháznak a Vajdaság Autonóm Tartomány 2017. évi költségvetéséről szóló ren 11. szakaszának 12. fejezete és 20., 21., 22., 25. és 26. szakasza (a VAT Hivatalos Lapjának 69/2016 száma) és a hallgatók tartományi útiköltségeinek támogatásáról szóló rendelet 7. szakasza (a VAT Hivatalos Lapjának 1/2013 és 5/2017 száma) alapján a Tartományi Felsőoktatási és Tudományos Kutatási Titkárság pályázatot hirdet az egyetemi/főiskolai hallgatók helyközi útiköltségeinek megtérítésére a tartomány területén a 2017. évben.

A főiskolai/egyetemi hallgatók helyközi utazásán a két község, a község és város vagy két város területén található települések közötti utazás értendő. Az elővárosi járatok költségeire nem lehet támogatást igényelni.

AZ ÚTIKÖLTSÉG-TÉRÍTÉSRE AZ A HALLGATÓ JOGOSULT, AKI:

  • Szabadka Város területén él,
  • naponta utazik a helyközi járatokon,
  • nem lakik kollégiumban,
  • képzésének költségeit az állami költségvetés fedezi,
  • először iratkozik az alapfokú, mester vagy doktori képzés adott évfolyamára, állami támogatással
  • nem kap ösztöndíjat az Oktatási Minisztériumtól, az Újvidéki Egyetem tehetséges hallgatókat támogató ösztöndíjalapjától, a Vajdasági Végrehajtó Tanácstól, és más alapítványoktól, szervezetektől vagy vállalatoktól.

A TÁMOGATOTT HAVI BÉRLETEK IGÉNYLÉSÉHEZ A KÖVETKEZŐKET KELL MELLÉKELNI:

  • a személyi igazolvány fénymásolatát,
  • a kar igazolását arról, hogy először iratkozik az alapfokú, mester vagy doktori képzés adott évfolyamára, állami támogatással (hogy nem ismétel évet),
  • munkanélküliségi igazolás,
  • a meghatározott banknál nyitott betétkönyv vagy folyószámla fénymásolata (ha a hallgatónak nincs, akkor az egyik szülőé)

MEGJEGYZÉS: A felsorolt iratokon kívül a hallgatóknak egy nyilatkozatot kell kitölteniük, amit letölthetnek az önkormányzat honlapjáról vagy igényelhetnek a Városháza ügyfélszolgálatában.

A havi bérletek költségtérítése iránti igényléseket a szabadkai Városháza ügyfélszolgálatában kell átadni, a Szabadság tér 1. alatt, 2017. 3. 7-étől 2017. 3. 17-éig minden munkanapon 9-től 14 óráig.

Érdeklődni a 024/626-883-as telefonszámon lehet.

Jasmina Stevanović, a Társadalmi Tevékenységek Titkárságának titkára

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..