home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Pályázat a tudatos életről és a zöld szemléletről
2016.11.18.
LXXI. évf. 46. szám

A zentai Locator Város- és Környezetvédő Egyesület pályázatot hirdetett a zentai középiskolás diákok számára fotó és videó kategóriában. Az alkotónak meg kell jelenítenie a mindennapi tudatos élet fontosságát, a zöld szemlélet jelentőségét, illetve az alkotás legyen célzott és rövid üzenetű, valamint szólítsa meg a fiatalokat és az idősebbeket is.

A fotópályázatra alkotónként 5 fényképpel lehet jelentkezni, a kép mérete ne haladja meg a 2 MB-ot. A videó hossza legalább 1, legfeljebb 3 perc lehet. Pályázni egyénileg vagy kétfős csapatban lehet.

A beérkező pályamunkákat a Locator Város- és Környezetvédő Egyesület e-mail-címére várják: locator.senta@gmail.com. A beküldési határidő: 2016. november 30-a. A jelentkezők a levelükben tüntessék fel a következő adatokat: név, születési dátum, lakhely, iskola és a pályamű címe.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..