home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
P!nk az otthonunkban, amikor csak akarjuk!
Zvekán Péter
2013.12.04.
LXVIII. évf. 49. szám
P!nk az otthonunkban, amikor csak akarjuk!

A koncertfelvétel néhány napja új értelmet nyert számomra, miután a haverom által vásárolt 3D-s televíziót leteszteltük. A YouTube-ról kikerestünk egy Katy Perry-koncertfelvételt, majd egy kattintással átvarázsoltuk a tévére, és az új technológiának hála az énekesnő szinte karnyújtásnyira tőlünk ropta a táncot.

Nos, P!nk is kiadott november 25-én egy ilyen videót Blu-ray lemezen Full HD-ben. Tudják, ez az a képminőség, melynél még azt is látni, ha valakinek rosszul áll egy hajszála.

P!nk, a mindig vagány külsejű 34 éves popénekesnő több mint száznegyven élő show után végre otthonunkba is elhozza a live-érzést. Azt tudni kell ugyanis, hogy a koncert egy teljesen más élmény — a videón a zene mellé brutális látvány is társul, ezzel növelve az élvezhetőséget. A felvételen a The Truth About Love Tour: Live Melbourne című koncert látható. A mintegy kétórás fellépés azt az ausztrál show-t örökítette meg, mellyel P!nk megdöntötte a 2009. évi rekordját — 18 show-jával és mintegy 250 000 rajongójával —, vagyis: egy turné során, egy helyszínen a legtöbb koncertet tartotta meg.



Az énekesnő biztosra akart menni, a lemezre tehát hét album legjobb számai kerültek. Jó döntés volt ez részéről, hiszen minden koncertre járó személy tudja, hogy a zenekarok legkevésbé élvezhető fellépései a lemezbemutató performanszok. A sok ismeretlen dal miatt olyan érzése támad az embernek, hogy egy amatőr, most felfutó együttes buliján van. Ez azonban P!nk esetében nem fordulhat elő. A művésznő olyan slágereket vonultatott fel, mint a Blow Me (One Last Kiss), a F***in' Perfect, a Try, a Raise Your Glass és a So What. A lemezen helyet kapott legutóbbi világslágere, a Nate Ruess közreműködésével elkészített Just Give Me A Reason is, amely — nem mellesleg — három egymás utáni héten át vezette a Billboard Hot 100 listáját. A Blu-ray-en bónuszfelvételek is találhatóak, ilyenek pl. a próbákon rögzített anyagok. Fontos megemlíteni, hogy koncertjein a látványért Larn Poland a felelős. Vele dolgozott együtt az énekesnő már a The Funhouse Tour: Live In Australia alkalmával is. Produkciói messze földön híresek: tele vannak pirotechnikai elemekkel, sok táncosossal, kaszkadőrrel működik együtt — egyszóval brutálisak.

A turné nem áll meg, csak az országok változnak: P!nk Amerikában folytatja fellépéssorozatát, melynek utolsó helyszíne Atlantában lesz, december 14-én.

A művésznő tudhat valamit, mivel folyamatosan az élvonalban van. A 2000. évi debütálása óta megjelentetett hét albumából több mint 40 millió példány kelt el világszerte.

Sikeréről különféle díjak is tanúskodnak: három Grammy-díjat, két Billboard Music Awardot, öt MTV Video Music Awardot, két MTV Europe Music Awardot, két People’s Choice Awardot és számtalan egyéb díjat nyert, 2013-ban pedig a Billboard Woman of The Year elismerést is megszerezte.               

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..