home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Összmagyar nemzeti diákbajnokság Muzslyán
(K. Zs.)
2015.05.20.
LXX. évf. 19. szám
Összmagyar nemzeti diákbajnokság Muzslyán

Muzslyán tartották meg az általános és a középiskolák negyedik összmagyar nemzeti diákbajnokságának vajdasági döntőjét, melyen adai, zentai, muzslyai, csókai és magyarcsernyei gyerekek mérték össze tudásukat sakkban, kézilabdában és labdarúgásban.

A rendezvényt Csíkos János tartományi sport- és ifjúsági segédtitkár nyitotta meg. Elmondta, hogy a diákokat be kell vonni a mozgással kapcsolatos akciókba, és a tolerancia jegyében kell őket nevelni.

A női kézilabdatornát az adai Cseh Károly Általános Iskola csapata nyerte meg. Labdarúgásban a zentai Stevan Sremac Általános Iskola diákjai büntetőkkel győztek.

Az eseményt az Aranycsapat Alapítvány szervezte, melynek elnöke, Kű Lajos is a helyszínen tekintette meg a küzdelmeket.



Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..