home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Orka ruhásszekrényéből
Szerda Zsófi
2015.10.30.
LXX. évf. 43. szám
Orka ruhásszekrényéből

Kedvenc viselete a lezser farmer egy elegáns inggel. Nem sminkel, szereti a neonszíneket, mindezt az idén ősszel nem csak ő variálja bátran. Ez alkalommal Czumbil Orsolya fiatal temesvári színésznő, azaz — ahogy sokan ismerik — Orka ruhásszekrényébe kukkantottunk be.

— Több kedves ruhadarabom is van, de az egyik kiemelkedik a sorból. Szeretem a farmereket, ezért az egyik kedvencem az úgynevezett „boyfriend farmernadrág” — azaz úgy festesz benne, mintha a pasid nadrágját vetted volna fel. Nem éppen nőies, inkább lezser, nem tapadós, hanem egy picit lóg, és nem hangsúlyozza a csípődet, vagyis nagyon jól el lehet benne bújni. És a kedvenc stílusommal, a sportos elegánssal is remekül variálható. Egy sportos ruhánkat összekombinálhatjuk valami csillogós darabbal, és máris egy izgalmas, új öltözetet kapunk. Bátran párosítsuk az ezüstös, aranyozott ingeket egy lezser farmerrel. Azzal, hogy két ennyire ellentétes stílust ötvözünk, megjelenésünk nem lesz túl laza, de túl elegáns sem.

A másik nagy kedvenceim, ha öltözködésről van szó, a neonszínek. Ezeket bézs vagy pasztellszínű darabokkal társítom, hiszen itt nagyon kell figyelni az arányokra, elcsúszhatunk az ízlés vékony jegén, és igen könnyen nevetségessé is válhatunk. Amikor megjelentek a neonszínek, olyan durva összeállításokkal is találkozhattunk az utcán, amelyek szinte sikítottak. De nem kell félnünk a neonszínektől. Ha egy pasztell nadrághoz felveszünk egy blúzt, melyen van egy neonszín, persze csak diszkréten, akkor jó hatást tudunk vele elérni.

Ha a szekrény előtt állunk, és nem tudjuk, mit vegyünk fel, nem árt tájékozódni róla, hogy mi az éppen aktuális divat, szerintem ugyanis mostanában nagyon jó irányzatok vannak, melyekből ihletet meríthetünk, aztán irány a turkáló. Nem kell a méregdrága boltokat járnunk, sőt, magunk is megvarrhatjuk a ruháinkat. Az értékük is nagyobb lesz, mint valaminek, amit vásároltunk. Én magam is tudok varrni, több ruhám is saját készítésű.

Sminkelni nem szoktam, mivel a színházban egyfolytában sminkelünk, ott tehát kiélem a nőiségemnek ezt a részét. A hétköznapokban viszont nem tudom elviselni, ha smink van rajtam, állandóan azt érzem, hogy egy pluszréteg fedi az arcom, melyre csak ragad a por és a szmog. A kiegészítők közül csak a fülbevalókat szeretem, és tapasztalataim szerint ez bőven elég is. A fülbevaló öltöztet. Nekem nincs sok ilyen kiegészítőm, mindegyiket gonddal válogattam, és pontosan tudom, melyik ruhámhoz melyiket használom.


Kattints az alábbi képre, és nézd meg a szerző adatlapját is:
Szerda Zsófi

De ne hagyd ki Zsófi honlapját se! >>> www.szerdazsofi.net

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..