home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Nyílt nap a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon
MTTK
2017.02.24.
LXXII. évf. 8. szám
Nyílt nap a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon

A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar március 4-én, szombaton, 10 órakor megnyitja kapuit az érdeklődő középiskolás diákok előtt.

A diákok hasznos információkkal gazdagodhatnak a Kar életéről, szervezeti felépítéséről, oktató-nevelő munkájáról és a felvételivel kapcsolatos tudnivalókról. A Hallgatói Önkormányzat képviselői az egyetemista életről és az szervezett rendezvényekről adnak tájékoztatást.

A tájékoztató előadás után a Kar oktatói érdekes foglalkozásokkal, bemutatókkal készülnek a középiskolás diákok számára.

A nyílt napra a Kar szervezett autóbuszt biztosít Vajdaság nagyobb településeiről a

Becse–Mohol–Ada–Zenta–Csóka–Kanizsa–Horgos és a Zombor–Bajmok útvonalon, valamint Topolyáról.

A Becséről induló autóbusz pontos menetrendje a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar honlapján, a www.magister.uns.ac.rs oldalon megtalálható.

Zombor, Bajmok és Topolya irányából autóval szállítjuk a hallgatókat, ehhez előzetesen jelentkezni kell telefonon március 1-jéig a 624-401-es számon.

Minden információt megtalálnak a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar honlapján, valamint a 024/624-401-es telefonszámon.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..