home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Nyelvtanulás játékokon keresztül
Martinek Imre
2017.03.30.
LXXII. évf. 13. szám
Nyelvtanulás játékokon keresztül

Rendhagyó, szerbnyelv-ismereti órát mutattak be március 29-én a torontálvásárhelyi általános iskola negyedik osztályos, magyar nyelven tanuló diákjai. A csaknem félórás produkcióra a falu József Attila Művelődési Otthonának színháztermében került sor.

Az esemény szerves része volt az antalfalvi község általános iskoláinak diákszínjátszó csoportjait megszólító szemlének, melynek keretében a Jarmila Ćendić községi kultúrfelelős és Dragan Žužić pancsovai színművész felállású szakzsűri véleményezte a látottakat. A nyelvi felzárkóztatási projektum előzményeiről, megvalósításának mozzanatairól, valamint a tervekről Hlebec Irén tanítónőt, a torontálvásárhelyi diákok felkészítő pedagógusát kérdeztük. A vele készített beszélgetésünket lapunk április 12-ei számában olvashatják. 

Írta és fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..