home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Nyári blézerek
(Összeállította: re)
2014.08.20.
LXIX. évf. 34. szám
Nyári blézerek

Noha javában tombol a nyár, nem árt gondolni a hűvösebb estékre is. Ezért nézzünk szét a ruhatárunkban, hátha találunk benne egy-két színes, nyári blézert. Ám ha mégsem járunk sikerrel, akkor szerezzünk be néhányat, hogy a hűvösebb estéken is divatosak, elegánsak vagy éppen sportosak lehessünk. Íme néhány ötlet, hogy mivel viseljük blézerünket.

Minden színben

Az idén nagyon divatosak a színes darabok, és a legszebb az egészben, hogy már nem kell a színösszeállítás szabályait követnünk. Bármelyik színkombináció divatos, ám a mintás ruha párosítása mintással még mindig tilos!

Farmer

A klasszikus farmer-blézer összeállítás a hűvösebb nyári napokon is megállja a helyét. Kiegészítőnek bátran viselhető selyemsál, vászon fejkendő, farmer vagy vászon kistáska, esetleg műbőr válltáska.

Rövid vagy hosszú? Mindkettő!

Elegáns kisruhához anyagában hozzáillő blézert válasszunk. Ha rövid ruháról van szó, a blézer hossza egyezzen meg a ruháéval. A hosszúhoz jól áll a derékig érő vagy az egészen hosszú, lenge felső.

Nadrághoz

Szűk nadrághoz viseljünk csípőt takaró, karcsúsított kiskabátot, bő szárú vászonnadrághoz pedig felvehetünk akár egy könnyű, bő, ingszerű blézert is. A legfontosabb, hogy kényelmes legyen, és színében harmonizáljon a kedélyállapotunkkal. Így még a borongós, hűvösebb nyári estének is lehet forró hangulatunk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..