home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Nincs jobb a rossz időnél... az észak-íreknek
Tóth Tibor
2016.06.17.
LXXI. évf. 24. szám

C-CSOPORT, 2. forduló: Ukrajna–Észak-Írország 0:2 (0:0)

C-CSOPORT, 2. FORDULÓ

Ukrajna–Észak-Írország 0:2 (0:0)

Lyon. Vezette: Královec (cseh). 

Gólszerző: McAuley (49.), McGinn (96.)

Ukrajna: Pjatov – Fedeckij, Hacseridi, Rakickij, Sevcsuk – Szidorcsuk (Harmas, 75.), Sztepanenko – Jarmolenko, Kovalenko (Zincsenko, 83.), Konopljanka – Szeleznyov (Zozulja, 69.). 

Észak-Írország: McGovern – A. Hughes, Cathcart, McAuley, J. Evans – Ward (McGinn, 67.), C. Evans (McNair, 89.), S. Davis, Norwood, Dallas – Washington (Magennis, 83.).

A németek elleni mérkőzéshez képest rá sem lehetett ismerni az ukrán válogatottra. A korábban látott támadójátéknak nyoma sem volt, így a lengyelek elleni vereség után öt helyen módosult észak-ír válogatott nagy meglepetésre megnyerte a mérkőzést. A hatalmas esőben játszott találkozón az észak-írek McAuley fejesével szereztek vezetést, majd pár perc múlva a cseh játékvezető jégeső miatt kénytelen volt megszakítani a mérkőzést. Négy perc elteltével folytatódott a mérkőzés, az észak-íreknek megfelelt ez az állás, az ukránok pedig fantázia nélkül játszottak, nem tudtak mit kezdeni a labdával, már amikor náluk volt egyáltalán... A bírói ráadás perceiben a csereként beállt McGinn megpecsételte az ukránok sorsát, akik talán az ukrán labdarúgás legrosszabb kilencven percét produkálták.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..