home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Nézi, hallgatja a Vajdasági RTV műsorait? Mondja el véleményét!
2017.11.13.
LXXII. évf. 45. szám
Nézi, hallgatja a Vajdasági RTV műsorait? Mondja el véleményét!

A Vajdasági RTV Műsortanácsa nyilvános vitát rendez a vajdasági közmédia műsorairól 2017. november 23-án, 18 órától Szabadkán, az új városháza nagytermében.

A szervezők arra kérik a polgárokat, az állami szervek és intézmények, a civil szervezetek, a kulturális, tudományos és oktatási intézmények, a szakegyesületek, valamint a média képviselőit, hogy vegyenek részt a nyilvános vitában, mondják el véleményüket a tv- és a rádióműsorokról, tegyék meg észrevételeiket, fogalmazzák meg javaslataikat, osszák meg elképzeléseiket, hogy milyen tartalmak, adások kaphatnának méltán helyet a tartományi közmédia platformjain.

A Műsortanács ezáltal szeretné lehetővé tenni a polgárok számára, hogy aktív szerepet vállaljanak a Vajdasági RTV műsorainak formálásában, és éljenek jogaikkal a közmédiáról szóló törvénnyel összhangban.

Az elhangzott észrevételeket, javaslatokat a Vajdasági RTV Műsortanácsa elemzi és összegzi, jelentését és ajánlásait eljuttatja a médiaház vezérigazgatójának és igazgatóbizottságának, valamint közzéteszi a Vajdasági RTV honlapján.

Az idei nyilvános vita-sorozatnak Szabadka a harmadik állomása. Pancsova és Temerin volt a korábbi házigazda, a zárórendezvény pedig Újvidéken lesz decemberben.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..