home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Muzslyán (is) járt a Mikulás
Borbély Tivadar
2016.12.06.
LXXI. évf. 48. szám
Muzslyán (is) járt a Mikulás

A hagyományokhoz hűen a Muzslai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület nagytermében december 6-án tarka Mikulásváró műsort rendeztek a helybeli Hófehérke Óvoda iskolafelkészítő csoportjának növendékei és a Szervó Mihály Általános Iskola első osztályos tanulói részére.

A gyerekeknek a művelődési egyesület diákszínjátszó-csoportjának fiatal és tehetséges színészei színvonalas előadással kedveskedtek, mely alatt – a legfiatalabbak nagy örömére – megérkezett a Mikulás bácsi is, aki az óriásputtonyából gyümölcsöt és édességet tartalmazó csomagokat ajándékozott a jelenlevőknek.

Az óvoda növendékei és az iskola tanulói egy-egy alkalmi szavalattal és énekkel köszönték meg a szívből jövő Mikulás-csomagokat.

Az eseményt a helybeli Császárkert Kft. és a Muzslai Petőfi Sándor MME támogatta.

Tekintse meg Borbély Tivadar képes beszámolóját:

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..