home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Motorostalálkozóra hangolódva
Martinek Imre
2016.06.20.
LXXI. évf. 24. szám
Motorostalálkozóra hangolódva

A torontálvásárhelyi De’Wheels motorosklub június 24-e és 26-a között tartja meg az idei, sorrendben tizenegyedik motoros találkozóját, melynek első estéjén egy helybéli rockegyüttes is bemutatkozik.

A csapat idősebb tagjai (Bakator János osztálytanító, Tóth Zsolt református kántor és Alföldi Endre torontálvásárhelyi születésű, jelenleg Tatabányán élő és dolgozó műszakvezető) legutóbb kereken két évtizede zenéltek együtt egy hasonló felállásban. A jelenlegi, öttagú formációban helyet kapott továbbá Antal Ferenc tanító bácsi és Búza Antónió — Toni középiskolás is. Noha jegyzetünk alakulásának idején az együttesnek még nem volt hivatalos neve, hangulatfokozó összhangzása annál inkább. A felvétel a József Attila Művelődési Otthon kistermében zajló, június deréki próbák egyikén készült.

Írta és fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..