home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Morata nem tréfál
Tóth Tibor
2016.06.17.
LXXI. évf. 24. szám

D-csoport, 2. forduló: Spanyolország—Törökország 3:0 (2:0)

D-CSOPORT, 2. FORDULÓ

Spanyolország—Törökország 3:0 (2:0)

Nizza, Allianz Riviera, 33 409 néző. Vezette: Mažić (szerb).

Gólszerző: Morata (34., 48.), Nolito (37.)

SPANYOLORSZÁG: De Gea – Juanfran, Piqué, S. Ramos, Jordi Alba (Azpilicueta, 81.) – Fabregas (Koke, 71.), Busquets, Iniesta – David Silva (Bruno Soriano, 64.), Álvaro Morata, Nolito. 

TÖRÖKORSZÁG: Babacan – Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin – Ozan Tufan, Selcuk Inan (Yunus Malli, 70.), Oguzhan Özyakup (Olcay Sahan, 62.) – Hakan Calhanoglu (Nuri Sahin, a szünetben), Burak Yilmaz, Arda Turan. 

A spanyol válogatott most nem várt 87 percet arra, hogy eldöntse a három pont sorsát. A címvédő végig fölényben játszott, a törököknek nagyon kevés közük volt a mérkőzéshez, a kérdés csak az volt, hány góllal terheli meg az armada Babacan kapuját. A spanyol lett az első válogatott az Eb-n, mely egy mérkőzésen három gólt rúgott.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..