home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Miénk a Város!
Martinek Imre
2017.12.20.
LXXII. évf. 50. szám
Miénk a Város!

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága immár ötödik alkalommal hirdette meg a Miénk a város! elnevezésű online játékot.

A vetélkedőben ugyancsak kimagaslóan teljesítő torontálvásárhelyi alsósok csoportja december 20-án vette át a nyereményeket.
 

A játék üzenete változatlanul megmaradt: saját tehetsége és lehetőségei szerint cselekedve, a külhoni magyar közösség legkisebb tagja is lényeges építőeleme közössége gyarapodásának folyamatában. Az idei évben a verseny kiírói a BOOKR Kids csapatával dolgozott együtt, a játék pedig Lackfi János meséjével indult.
 

 
Mint megtudtuk, a vetélkedőnek a 2017-es esztendőben regisztrált, mintegy kétszázötven játékosából kilencvennyolc vajdasági részvevője volt. Az óvodás és kisiskolás korosztályt képviselve, akik számára a karácsonyi ünnepkörre hangolódás idején érkeztek meg az ajándékcsomagok. A nyeremények a tanúsítványok mellett egy három hónapra szóló, ún.mesekártyát is tartalmaztak, mellyel a részvevők számára a további időszakban hozzáférhetést biztosít a BOOKR Kids meséihez, illetve egy, a játék meséjéhez kapcsolódó foglalkoztatófüzetet. Egy játékos, pontszámaitól függően, több foglalkoztatófüzetben is részesülhetett, amelyet a későbbiekben társaival is megoszthat.
 

 
A torontálvásárhelyi Moša Pijade Elemi Iskola diákcsoportok színeit Szuporov Karolina angol szakos tanárnő felkészítésében, legügyesebben a Kovács Laura, Lovrity Anita és Szolnoki Adrián felállású, alsós diákcsapat képviselte. Fotóink a lokális díjkiosztó pillanatait örökítették meg Vidrács Krisztina, a nevezett tanintézmény megbízott igazgatőnője objektívén keresztül.  
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..