home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Meleg színek a lakásban
(re)
2014.09.30.
LXIX. évf. 40. szám
Meleg színek a lakásban

Noha már itt az ősz, nem érdemes a nyarat siratnunk. Csupán néhány apró dekorációra van ugyanis szükségünk ahhoz, hogy feldobjuk az otthonunkat, vele együtt a hangulatunkat is.

A lényeg, hogy ne legyünk olyan lehangoltak, mint az időjárás odakinn, hanem vidám, meleg színekkel és kompozíciókkal varázsoljunk energikus hangulatot a lakásunkba.

Íme néhány ötlet, hogyan tegyük kellemesen vidámmá az otthonunkat a borongós napokon.

1. Tegyünk egy befőttes üvegbe (vagy üvegvázába) néhány színes, száraz falevelet. Különféle fák leveleit is egy csokorba szedhetjük, így még érdekesebb lesz a színkavalkád. Ebédlőasztalon vagy konyhapulton mutat a legjobban.

2. Egy virággal és apró, őszi termésekkel, bogyókkal telerakott kiskosár mindig üde színfoltja a lakásnak. A virág legyen élénk színű (ebben az esetben a fehér is annak számít), és az ősz meleg színeivel díszítsük a megrakott kosarat (pl. szalaggal stb.)!

3. Az ajtók, ablakok fölé vagy a sarkaikba függesszünk fel néhány száraz, de szép színes falevelet. Fontos, hogy méretes legyen, ne vesszen el a magasban, hanem a lakás élénk díszítőeleme legyen. A faleveleket felhelyezés előtt lefújhatjuk színtelen hajlakkal, így az állagukat és a színűket is sokáig megőrzik. 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..