home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Méhészeti napok Szabadkán
(—)
2016.09.28.
LXXI. évf. 39. szám
Méhészeti napok Szabadkán

Szeptember 30-a és október 2-a között tartják meg a XX. Szabadkai Méhészeti Napokat. A házigazda ezúttal is a Méhecske Méhészegyesület.

Dragoljub Matić, az egyesület elnöke és Holló Antal, a végrehajtó bizottság tagja a mai sajtótájékoztatójukon elmondták, hogy a kirakodóvásárra péntek reggel 8 órától várják az érdeklődőket. A szervezők nyereményjátékkal is készülnek, melyen bárki részt vehet, aki valamilyen mézterméket vásárol. A főnyeremény egy kétszemélyes montenegrói nyaralás, a második díj pedig egy budapesti kirándulás. Az ünnepélyes megnyitóra szombaton délelőtt 10 órakor kerül sor.

A rendezvény keretében pénteken, este 19 órakor a Szabadkai Városi Könyvtárban mutatják be a Méhészet Szabadkán című monográfiát. A jubileumi kiadványban az olvasó a többi közt városunk méhészeti tradíciójával ismerkedhet meg.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..