home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Megünnepelték az iskola napját
Borbély Tivadar
2017.12.05.
LXXII. évf. 48. szám
Megünnepelték az iskola napját

Jövőre 125 éves a muzslyai iskola

A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola mindkét épületében kreatív műhelymunkákkal, ügyességi játékokkal, tartalmas bemutatókkal és sportversenyekkel ünnepelték meg az iskola napját.

Az alsós és felsős tanulók számára a délelőtt folyamán rendezett többórás játékos és vetélkedős események után sor került a tanintézmény ünnepi ülésére és Szervó Mihály mellszobrának megkoszorúzására is.

Ezt követően mgr. Hallai Zoltán, az iskola igazgatója beszámolt az intézmény egyéves tevékenységéről, a beruházásokról és a tanulók községi, tartományi és köztársasági szintű versenyeken elért sikereiről, majd köszönőleveleket nyújtott át azoknak a munkatársaknak, akik az elmúlt 20, 30 és 35 év alatt példamutatóan és szorgalmasan végezték küldetésüket.

Köszönőlevelet kapott Albert Judit, Váci Magdaléna, Hamar Otília, Labancz Elvira, Biljana Jevremov, Precz Ilona, Bíró István, Hamar Zoltán, Lábadi Zoltán és Tripković Miroslav, valamint a nyugdíjba vonult Vesna Protić.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..