home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Megjelent a házvásárlási pályázat
Prosperitati Alapítvány
2018.07.25.
LXXIII. évf. 29. szám
Megjelent a házvásárlási pályázat

A Prosperitati Alapítvány ezúton értesíti a közvéleményt, hogy 2018. július 24-én megjelentette a házvásárlási pályázatát, amelyre a 2018. augusztus 10. – szeptember 10. közötti időszakban tudnak az érdeklődők pályázni.

A pályázati szabályzat, amely tartalmazza a pályázás feltételeit, megtalálható az Alapítvány honlapján.

Ezúton értesítjük továbbá az érintetteket, hogy a kezdő- és induló vállalkozások támogatására kiírt pályázatunk első komponense, azaz a képzési rész vonatkozásában az Igazgatóbizottság és az Irányító Testület elfogadta a résztvevők névsorát. A képzésben részt vehet minden olyan pályázó, aki a pályázati feltételek értelmében jogosult a pályázásra, s akinek a pályázati dokumentációja teljes. A résztvevők listája megtalálható az Alapítvány honlapján. A képzés lebonyolítása kapcsán a résztvevőket levélben értesítjük.

 A Prosperitati Alapítvány Sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..