home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Már lehet jelentkezni a tornára
Tóth Tibor
2016.11.19.
LXXI. évf. 46. szám

December 3-ától 2017. január 15-éig immár 44. alkalommal kerül sor a sétaerdei sportcsarnokban a hagyományos, újévi kispályáslabdarúgó-tornára, melyet Szabadka városa és a Stadion Kommunális Közvállalat közösen szervez.

A nemrég megtartott sajtótájékoztatón Nemanja Simović, a városi tanács ifjúsági kérdésekkel és sporttal megbízott tagja elmondta, hogy a díjalap növekedett az elmúlt évhez képest, hiszen a tornagyőztes együttes 400 000, a második helyezett 100 000, a harmadik pedig 50 000 dinárt vihet haza.

Tóth Róbert, a Stadion KKV igazgatója a torna technikai részleteit tárta a nyilvánosság elé.

— A csapatok a mai naptól december 1-jéig jelentkezhetnek, illetve addig, amíg van hely. A sorsolást december 1-jén tartjuk, a 32 csapat nyolc négyes csoportban kap helyet, ahonnan az első két helyezett jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. A tornát 5 + 1-es rendszerben, 4-es labdával játsszák a csapatok. A benevezési díj adó nélkül 10 000 dinár csapatonként. Jelentkezni minden munkanapon 7 és 15 óra között a 024/552-800-as és a 064/22-03-407-es telefonszámon lehet — mondta Tóth. A belépő 100 dinárba kerül.

A sajtótájékoztató hátralévő részében Simović ismertette azokat a beruházásokat, amelyeket az elkövetkező négy évben szeretne megvalósítani a Stadion Kommunális Közvállalattal és a Szabadkai Sportszövetséggel együtt. Ide tartozik a reflektorok üzembe helyezése a városi stadionban, a sétaerdei medence új ballonnal (már a magyar—szerb határon várakozik, napokon belül megérkezik Szabadkára) való lefedése, új atlétikai pálya létesítése a stadionban és a városi jégpálya, vagyis a népszerű kisstadion befedése.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..