home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Magyarkanizsai diadal
(T. T.)
2014.07.23.
LXIX. évf. 30. szám
Magyarkanizsai diadal

A magyarkanizsai Potisje győzelmével ért véget a Horgos Kupa elnevezésű, U-15-ös kispályás labdarúgótorna.

A nyolc csapat részvételével tartott megmérettetésen — melyet Krekuska Róbert, a Községi Tanács ifjúsággal, sporttal és turizmussal megbízott tagja nyitott meg — annak ellenére kiváló focit láthattunk, hogy a játékosok zöme nyári pihenőjét tölti, és még nem kezdte meg a felkészülést az augusztus végi, szeptember eleji bajnoki rajtra. A döntőben a Potisje 5 : 2-re legyőzte a Horgos 1911 csapatát, a bronzmeccsen pedig a tiszaszentmiklósi Sloga 1 : 1-es döntetlen után a büntetők biztosabb értékesítével 3 : 2 arányban verte az adorjáni Tiszát. Az ötödik helyet a Röszke szerezte meg: egy gól nélküli döntetlen után büntetőkkel nyert 2 : 1-re a martonosi Jedinstvo I. csapata elleni mérkőzésen. A hetedik helyen az Oromhegyes együttese végzett a Jedinstvo II. csapata felett aratott 9 : 1-es győzelmével. A torna legjobb góllövője a horgosi Szalma Lénárd lett, a legjobb kapus címet a Sloga hálóőre, Igor Špajgel érdemelte ki, a legjobb külföldi játékosnak a röszkei Szögi Márk bizonyult, a torna legjobb játékosának pedig Predrag Pantelint, a Potisje kitűnőségét választották. A serlegeket, okleveleket Huzsvár Ervin, Magyarkanizsa község polgármester-helyettese adta át. A tornát a Tartományi Sport– és Ifjúsági Titkárság támogatta.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..