home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Lukaku megtalálta a góllövő cipőjét
Tóth Tibor
2016.06.18.
LXXI. évf. 24. szám

E-csoport, 2. forduló: Belgium–—Írország 3:0 (0:0)

E-CSOPORT, 2. FORDULÓ

Belgium–—Írország 3:0 (0:0)

Bordeaux, Nouveau Stade de Bordeaux, 39 493 néző. Vezette: Cakir (török).

Gólszerző: R. Lukaku (48., 70.), Witsel (61.)

BELGIUM: Courtois – Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Dembélé (Nainggolan, 57.) – Carrasco Ferreira (Mertens, 64.), De Bruyne, E. Hazard – R. Lukaku (Benteke, 82.). 

ÍRORSZÁG: Randolph – Coleman, O'Shea, Clark, S. Ward – Hendrick, Whelan, J. McCarthy (McClean, 62.), R. Brady – Hoolahan (McGeady, 71.) – Long (Keane, 79.). 

Az olaszok elleni kudarcot követően ezúttal a valós arcukat mutatták a titkos esélyesként számon tartott belgák. Az első félidő még nem hozott gólt, viszont a folytatásban a góllövő cipőjét megtaláló Lukaku kétszer, Witsel pedig egyszer volt eredményes. Az írektől ezúttal nem láthattuk azt a látványos focit, amit Svédország ellen produkáltak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..