home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Lúdas Matyi és Herkules bonbon
Írta és fényképezte: Martinek Imre
2016.09.30.
LXXI. évf. 39. szám
Lúdas Matyi és Herkules bonbon

Kétnapos testvértelepülési (viszont)látogatást tettek szeptember 30-a és október 1-je között Torontálvásárhelyen az anyaországi Balatonszabadi Thália Művészetbarát Egyesület Kreatív Színpadának színészei.

Az érkezés estjén a trupp a Lúdas Matyi gyermekelőadással rajtolt, amelyen a helybéli kisiskolás és felsős diákok mellett, mégpedig szép számban, az idősebb polgárok csoportja is képviseltette magát nézőként. A mindvégig kötetlen hangvételű, immáron hagyománnyá fejlődő ősz eleji találkozás második színpadi estje ezúttal is a felnőtteket szólította meg. „Nevetni kell, ennyi az egész!” — mottóval a trupp Rejtő Jenő Herkules bonbon című darabját tűzte műsorra. A produkciók színhelye a József Attila Művelődési Otthon volt. A két település, azaz Torontálvásárhely és Balatonszabadi között a testvérvárosi szándéknyilatkozat aláírására, hivatalosan tizenegy esztendővel ezelőtt, 2005-ben került sor.

Fényképeink a péntek esti (szeptember 30-i) gyermekelőadáson készültek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..