home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Lékó Péter újra a válogatottban
2017.09.08.
LXXII. évf. 36. szám
Lékó Péter újra a válogatottban

Lékó Péter vajdasági származású sakkozó egyéves kihagyás után újra ott lesz a magyar férfi sakkválogatottban az október 27-én Krétán kezdődő csapat Európa-bajnokságon.

Balogh Csaba, az idén debütáló férfi szövetségi kapitány a Magyar Sakkszövetség szerdai sajtótájékoztatóján kijelentette: „ahhoz, hogy igazán jó eredményt érjünk el, szükség van Lékó húszéves tapasztalatára”. A csapatot még Rapport Richárd, Almási Zoltán, Berkes Ferenc és Erdős Viktor alkotja. Balogh Csaba szerint a reális cél az első tízbe kerülni, de szeretné, ha sikerülne az első hatba jutni.

Papp Gábor kapitány közölte, a női válogatott a Hoang Thanh Trang, Lázárné Vajda Szidónia, Gara Anita, Gara Tícia, Papp Petra összeállításban szerepel az Eb-n. A szakvezető az első hatba várja az együttest, a „titkos cél” egy dobogós helyezés. 

Elhangzott, hogy a sportág népszerűsítése céljából a szövetség idén először rendezi meg a Magyar Sakk Napját, az eseményre szombaton 10 órától a József Attila Színházban utcabál keretében kerül sor.


Forrás: MTI
Karikatúra: Szalai Attila/Hét Nap

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..