home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Közmédia-javallat július 3-ától 9-éig
MTVA
2017.07.02.
LXXII. évf. 26. szám
Közmédia-javallat július 3-ától 9-éig

Zentai Nóra heti ajánlója

Zentai Nóra, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. Sport Főszerkesztőségének kiemelt szerkesztője 2003 óta dolgozik a közmédiában. Számos sportágban kipróbálta magát, de végül úgy döntött, hogy a „pályán kívül”, az újságírásban kamatoztatja ismereteit.

 

Hétfőre (július 3-ára) egy kis izgalmat, a Hawaii Five-O sorozatot ajánlom a nézőknek. A mozi az USA ötvenedik tagállamában játszódik, csodálatos tájakon, remek szereplőgárdával, s a történet is mindig sok fordulatot tartogat. (Duna, 21.25)

Kedden (július 4-én) az M4-en látható a Gyulai István atlétikai emlékverseny. Nagyon sok, a riói olimpián sikerrel szereplő sportoló érkezik Székesfehérvárra. Külön kiemelném a százméteres férfisíkfutást, mely során az olimpiai és világbajnok Justin Gatlin, valamint Asafa Powell csapnak össze, akik Usain Bolt után a világ legismertebb atlétái. (16.45)

A csütörtöki (július 6-ai) kínálatból a Bajnokaink — dokureality-magazin a vizes világbajnokságról című összeállításra hívom fel a figyelmet. Büszkék lehetünk: Magyarországon először rendeznek vizes világbajnokságot. A nézők és mi, sportújságírók is első alkalommal láthatjuk hazánkban testközelből a híres versenyzőket, példaképeket. Nagyon várjuk már, mivel ez a rendezvény sportágak sorát vonultatja fel: az úszástól kezdve a vízilabdán és a szinkronúszáson át a műugrásig. Tiszta szívből szurkolunk, reméljük, szép magyar sikereknek is örülhetünk. Az M4 csatornán természetesen a nap minden órájában tudósítunk az eseményekről. (16.00)

Péntekre (július 7-ére) az egyik krimiklasszikust, a Tíz kicsi indiánt választottam. Nyilván nem ez a legújabb feldolgozás, de a történet örök. Aki szereti az izgalmat és Agatha Christie-t, annak felhőtlen nyári kikapcsolódást nyújthat a késő esti film. (Duna, 22.10)

Ha már a klasszikusoknál tartunk, akkor szombaton (július 8-án) az M5 egy Shakespeare-vígjátékot közvetít: az Ahogy tetsziket a londoni Shakespeare’s Globe előadásában élvezhetjük. A nagy író egyik legnépszerűbb darabja a szerelemről szól, és a bonyodalmak után a happy end sem maradhat el. (22.00)

Az autó-motor sport szerelmesei vasárnap (július 9-én) igazán szerencsés helyzetben vannak, hiszen a Forma—1 Osztrák Nagydíj futamát a „szomszédból” közvetítjük (M4, 13.30), emellett a Forma—2 is (M4, 10.25), valamint a GP3 is érdekes lehet számukra (M4, 9.15).

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..