home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Közmédia-javallat április 3-ától 9-éig
MTVA
2017.04.03.
LXXII. évf. 13. szám
Közmédia-javallat április 3-ától 9-éig

Kálomista Zsuzsanna heti ajánlója

Kálomista Zsuzsanna a Duna Médiaszolgáltató Zrt. rádiós médiaszolgáltatási igazgatója, korábban az MTVA kereskedelmi és vagyongazdálkodási igazgatójaként a többi közt filmbeszerzéssel is foglalkozott. Saját „gyermekének” tekinti az M3 csatornát, mivel három évvel ezelőtt az ő vezetésével lépett ki a közmédia porondjára.


Egy kicsit részrehajló vagyok, mivel a hetet az M3-as ajánlással kezdem. A Vészhelyzeten akadt meg a szemem. A csatorna nemrégiben kezdte el sugározni a legelejétől. A széria kiskamaszkorom kedves műsora volt, de úgy érzem, húsz év távlatában is megállja a helyét. Egykor a sorozat szívtiprója, Ross doktor hetenként volt látható, most naponta találkozhatnak vele a nézők. (Hétfő, április 3, 20.20)

A Dunán — a délutáni sávban — újraindul a népszerű Don Matteo. A sorozatban a Magyarországon is nagyon népszerű Terence Hill egy joviális, bölcs atyát alakít, aki odafigyeléssel szemléli a kis közössége életét. Ráadásul minden történetnek erkölcsi tanulsága is van. (Kedd, április 4-e, 16.10)

A 2006-ban készült A tánc szenvedélye című filmdrámában Marc Anthony Jennifer Lopezzel játssza a főszerepet. A mozi a salsamozgalom elindulásából merítette témáját, és a csúcsról levezető meredek utat dolgozza fel, ami révén megismerhetjük a latin tánc árnyoldalait is. (Szerda, április 5-e, Duna, 22.25)

A csütörtök (április 6-a) estét az M3 Máthé Erzsinek, a nemzet színészének szenteli. Az Örökös tagság (21.15) portré után Az utolsó játszma rövidfilmet láthatjuk (22.10). Ezt követi a ’70-es évek sikeres vígjátéka, a Hongkongi paróka közvetítése a Nemzeti Színházból. Máthé Erzsi partnere Sinkovits Imre. A komédia mulatságosan mutatja be, milyen is az, aki vezető beosztásában megfeledkezik a múltjáról. (22.30)

A pénteki (április 7-ei) kínálatból egy rádiós műsorra hívom fel a figyelmet. Nagyon szeretem a hétköznaponként este kilenc óra után hallható Rontom Bontomot. A háromórás összeállítás fiatalokat érintő témákkal, zenei újdonságokkal várja a hallgatókat. (Petőfi rádió)

Ideális szombat (április 8-a) esti könnyed szórakozást kínál A miniszter félrelép című magyar filmvígjáték. A főbb szerepekben Kern Andrással, Koltai Róberttel és Dobó Katával találkozhatunk. Bármilyen furcsa, de már két évtizede készült, pedig mintha csak most lett volna a bemutatója. (Duna, 19.35)

Vasárnap (április 9-e) megint egy örökzöldet veszek elő: a Maláj tigris befejező részét. A nézőknek elég csak annyit mondani, hogy Sandokan, hiszen az emblematikus figurát, a hőst már régen a szívükbe zárták. Akkoriban nagy sikere volt a televízióban. (M3, 20.55)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..