home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Koszorúzás és ünnepi műsor a nemzeti ünnep jegyében
Népkör MMK
2017.03.07.
LXXII. évf. 9. szám
Koszorúzás és ünnepi műsor a nemzeti ünnep jegyében

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ tisztelettel értesítése

Békét, békét a világnak,
De ne zsarnokkénytől,
Békét csupán a szabadság
Fölszentelt kezéből.
(Petőfi Sándor)
 

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ tisztelettel értesíti a polgári és civil egyesületeket, a diplomáciai képviseleteket, az egyházakat, a művelődési és kulturális intézményeket, az önkormányzatokat, Szabadka Város testvértelepüléseit, a vajdasági magyar politikumot és minden polgárt, hogy szervezetünk 2017. március 15-én 10.00 órai kezdettel az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére koszorúzást tart. Az emlékező tisztelgés virágait a jelenlevők a Kossuth-szobornál helyezhetik el.

Az emlékműsort, az ünneplő közösség a művelődési központ Kosztolányi Dezső Termében tekintheti meg 19.00 órától, melynek címe Ifjú hévvel 1848 márciusában.

A Népkör Magyar Művelődési Központ vezetősége nevében tisztelettel várjuk mindazok jelentkezését, akik, illetőleg amely szervezetek nemzeti ünnepünk alkalmából koszorúzni kívánnak. Ebbéli szándékukat a központ szakszolgálatának munkatársainál jelezhetik 024/557-033–as telefonszámon 2017. március 7–10. között 14 óráig. 

Szabadka, 2017. március 7.

Bodrogi Béla főtitkár   

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..