home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Köszönet az őszinte szeretetért és a féltő gondoskodásért
Borbély Tivadar
2018.05.09.
LXXIII. évf. 18. szám
Köszönet az őszinte szeretetért és a féltő gondoskodásért

Május első vasárnapján a Muzslai Petőfi Sándor MME nagytermében került sor a hagyományos anyák napi ünnepi műsorra, melyet a művelődési egyesület és a Szervó Mihály Általános Iskola közösen szervezett.

A szép számban megjelent közönséget Molnár Lábadi Csilla, a rendezvény műsorvezetője köszöntötte, aki beszédében kiemelte, hogy szavakkal alig lehet kifejezni azt a tengernyi szeretetet és féltő gondoskodást, amellyel egy édesanya körülveszi gyermekét.

Az ünnepi műsorban felléptek a Hófehérke Óvoda növendékei, a Szervó Mihály Általános Iskola tanulói, a művelődési egyesület Harmatcsöpp néptánccsoportja és Kisbanda citerazenekara, valamint szavalattal Pandurov Tímea.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..