home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Könyvcsomagok ajándékozása a muzslyai könyvtárnak
Borbély Tivadar
2017.06.05.
LXXII. évf. 22. szám
Könyvcsomagok ajándékozása a muzslyai könyvtárnak

A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) Ifjúsági Fórumának muzslyai tagozata a közelmúltban könyvgyűjtési akciót szervezett, mely keretében közel 30 háziolvasmányt, mesekönyvet és ifjúsági regényt tartalmazó könyvcsomagot ajándékozott a helybeli Szervó Mihály Általános Iskola könyvtárának.

Az ajándékcsomagot a gyerekek nevében Kovács Jolánka könyvtáros köszönte meg, aki elmondta, hogy a muzslyai tanintézmény mindkét épülete mintegy 23 500 könyvvel büszkélkedhet.

Rice Májer Klementina, a VMSZ helyi Ifjúsági Fórumának elnök asszonya kiemelte, hogy a fiatalok a nyár folyamán — a párt helyi szervezetével  karöltve — sportnapot és tanszergyűjtési akciót is fognak szervezni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..