home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Kolbászfesztivált rendeztek Erzsébetlakon
Borbély Tivadar
2017.02.13.
LXXII. évf. 6. szám
Kolbászfesztivált rendeztek Erzsébetlakon

Az elmúlt hétvégén Erzsébetlakon egy újabb látogatottsági rekord dőlt meg, több ezren voltak ugyanis kíváncsiak a sorrendben negyedik kolbászfesztiválra és a házi pálinkák versenyére.

A hagyományos, manapság már nemzetközi rendezvény — melyet a helybeli Amatőr Szakácsok, Hagyományápolók és Környezetvédők Egyesülete, a település helyi közössége és a Testvériseg-Egység Általános Iskola közösen szervezett meg — keretében az érdeklődők feleleveníthették, illetve megismerhették a disznótoros szokásokat, a házi étkek és ízek kedvelői pedig finomabbnál finomabb „disznóságok” — sonka, szalonna, kolbász, sült vér, májas... — közül válogathattak.

Tekintse meg Borbély Tivadar képes beszámolóját:

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..