home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Kisemberek a képzőművészet világában
(—)
2015.07.13.
LXX. évf. 27. szám
Kisemberek a képzőművészet világában

Noha javában tart a szünidő, még most sem késő számba venni az eltelt tanév eredményeit. Így tettek a szabadkai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola 1. c osztályának tanulói is, akiket tanítónőjük, Grubanov Martinek Emília nemcsak a betűk és számok, hanem a képzőművészet világába is elkalauzolt — nem is akárhogyan!

Az eredményességről az alábbi összefoglaló tanúskodik.

* A gödöllői (magyarországi) Királyi Kastély vadásznapi rajzversenyén az osztály FŐDÍJAS lett. A tanulók múzeumpedagógiai foglalkozáson és íjászbemutatón vehettek részt.

* A gyermekheti pályázaton Ubori Petra elismerésben részesült.

* A wellingtoni (Új-Zéland) Fészek Hírmondó online folyóirat rajzversenyén Kujundzsity Tifani I. díjat kapott.

* A szabadkai Smile Nagycsaládos Egyesület pályázatán Szakáll Hargita munkáját III. díjjal jutalmazták.

* Az iskolanapi rajzversenyen az első és második osztályosok korcsoportjában Ubori Petra I., Kuti Lili pedig különdíjas lett.

* A városi szintű képzőművészeti pályázaton az osztály csoportmunkáját I. díjjal jutalmazták.

* A Palics helyi közösség és az Ultramaraton Klub közös pályázatán Csonka Dávid I. helyezett lett.

* Újvidéken, az országos szintű képzőművészeti versenyen Sütő Valentina képregénye III. díjban részesült.

* A Szabadkai Közegészségügyi Intézet községi versenyén Kávai Renáta I. díjat kapott.

* Az Ivan Sarić Repülőklub pályázatán Kujundzsity Tifanit, Kuti Lilit, Sütő Valentinát, Szabó Alexet és Csonka Dávidot díjazták.

* A Balassagyarmaton (Magyarországon) meghirdetett rajzpályázaton Gabrić Tímea, Kujundzsity Tifani, Ubori Petra, Ivankov Lilla, Csonka Dávid, Szabó Alex és Márton Benedek egyenrangú díjban részesült. Az oklevélen kívül gazdag ajándékcsomagot is kaptak.

* A magyarországi Központi Statisztikai Hivatal képzőművészeti pályázatán Kuti Lili elismerő oklevelet kapott.

* A budapesti Ward Mária Általános Iskola és Gimnázium pályázatán Szakáll Hargita és Sütő Valentina oklevélben részesült.

* A topolyai espereskerület és a Fáklya Keresztény Ifjúsági Egyesület közös rajzpályázatán Kávai Renáta alkotása a korosztály legjobb munkája lett.

* A 45. MIRK alkalmából meghirdetett versenyen az osztály minden tanulóját egyéni I. díjjal jutalmazták.

* A belgrádi Kis Pierre (Mali Pjer) elnevezésű országos gyermek-karikatúraversenyre a körzeti megmérettetésről Varga Péter (II. díj), Kuti Lili (II. díj) és Ivankov Lilla (III. díj) munkája jutott tovább. Az országos versenyen Péter karikatúrája I. helyezett lett.

* A zentai XXI. Kálmány Lajos Népmesemondó Verseny képzőművészeti pályázatán az osztály hét tanulója (Kujundzsity Tifani, Márton Benedek, Kablyev Szonya, Kuti Lili, Csonka Dávid, Gabrić Tímea és Szakáll Hargita) csoportos I. díjat vehetett át. A meghívóra és az oklevélre Tifani munkája került.

* A bonyhádi (magyarországi) Solymár Imre Városi Könyvtár által meghirdetett pályázaton Szabó Alex alkotását díjazták.

* Az Ivan Sarić Repülőklub versenyén Kuti Lili, Márton Benedek, Ivankov Lilla, Csonka Dávid, Ubori Petra és Szabó Alex rajzát jutalmazták.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..