home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Kilencven percben a falu körül
Írta és fényképezte: Martinek Imre
2017.03.22.
LXXII. évf. 12. szám
Kilencven percben a falu körül

Rendhagyó kiránduláson vettek részt a torontálvásárhelyi iskolások a virágszirmokat is kibontakozásra buzdító kikelet második napján.

Útravaló: „Sándor napján megszakad a tél, József napján eltűnik a szél. Zsákban Benedek, hoz majd meleget. Nincs több fázás, boldog, aki él.”

 

Rendhagyó kiránduláson vettek részt a torontálvásárhelyi iskolások a virágszirmokat is kibontakozásra buzdító kikelet második napján. Biológiatanáruk ezúttal az ötödikes diákok egy nagyobb csoportját szólította meg, akik „kemény” kilencven percben járták körül lakóhelyüket. Egy-egy pihenőt tartva a kipontozódó épített örökségek előtt is, amelyekből továbbra sem maradhatott ki a szépemlékű Tóth Ferenc által 1932-ben alapított Népkert bejáratának a méltatása. A park sajnos már régóta nincs meg. A Természet terepi ízlelgetésének mozzanatairól a mellékelt fotóink mesélnek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..