home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Két arany, két ezüst és négy bronz
Tóth Tibor
2016.10.04.
LXXI. évf. 40. szám
Két arany, két ezüst és négy bronz

A Palics Evezősklub versenyzői két aranyat, két ezüstöt és négy bronzot nyertek Eszéken, a Dráván megtartott miholjskai regattán.

 

Az egynapos viadalon nyolc horvátországi, szlovéniai, magyarországi és szerbiai klub több mint 150 versenyzője indult. A futamok közül két emlékverseny volt, négyet pedig a Duna Kupa keretében is pontoztak. Az érmek számát tekintve a legjobbnak az eszéki Iktus versenyzői bizonyultak. A Duna Kupa keretében pontozott versenyszámok közül a pionír fiú négypárevezősök kategóriájában az újvidéki Danubius 1885 tagjai szerezték meg az első helyet, az Iktus és a Vukovar egységei előtt.

A lányok mezőnyében a palicsiak (Varga B. Zsófia, Varga B. Boglárka, Sörös Zsófia, Maja Milentijević) diadalmaskodtak az eszékiek és a vukováriak előtt. Serdülőleány-négyesben Iktus, Danubius 1885, Palics (Mila Milentijević, Iva Zubelić, Milica Stambolija, Ana Miković) volt a sorrend, míg a serdülő fiúknál az Iktus I. csapata nyert, a Danubius 1885, és az Iktus II. csapata előtt. A pionír négypárevezősök mellett az első helyen végzett a Mila Milentijević, Iva Zubelić alkotta pionír kétpárevezős egység is, ezüstöt a Milutin Bilbija, Bajári Viktor alkotta ifjúsági kétpárevezős és Ana Miković serdülő egypárban szerzett, a dobogó harmadik fokára pedig a serdülőleány-négyes mellett a Varga B. Boglárka, Maja Milentijević és a Bajári Roland, Kószó Patrik pionír kétpárevezős egység, valamint Varga B. Zsófia (pionír egypár) állhatott. Serdülő egypárban Milica Stambolija az ötödik helyen ért célba.

Az idény utolsó versenye a hosszú távú regatta és a szerbiai ifjúsági liga harmadik regattája lesz, melyet október 15-én Újvidéken tartanak meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..