home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Két arany a palicsi evezősöknek
Tóth Tibor
2015.10.05.
LXX. évf. 39. szám

Két érmet nyertek a Palics Evezősklub versenyzői a Belgrádban megtartott országos bajnokságon.

Mila Milentijević és Iva Zubelić a pionírok kétpárevezős számában 3:54:28-as idővel teljesítették az 1000 méteres távot, és ezzel országos bajnoki címet szereztek, Ana Miković pedig 8:52:39-es idővel a harmadik helyen ért célba a serdülők 2000 méteres távján. Bajári Viktor épphogy lemaradt a dobogóról, miután a serdülők egypárevezős futamában 16 századdal lemaradva a bronzéremről, a negyedik helyen ért célba. Még egy negyedik helyet szereztek a palicsi evezősök, miután Seres Zsófiát a pionírok egypárevezős számában 5 másodperc választotta el a harmadik helytől. Az ötödik helyen Erdélyi Roland (pionír-egypárevezős), a Kosta Bolić, Seres Vince alkotta ifjúsági kétpárevezős, a Nina Zubelić, Milica Stambolija, Ana Miković, Patyi Emma összeállítású serdülő-négypárevezős egység és a Nina Zubelić, Milica Stambolija serdülő-kétpár végzett. Patyi Emma az ifjúságiak mezőnyében egypárban a 6. helyen ért célba, csakúgy mint a Nagy Krisztián, Nagy Szebasztián alkotta pionír-kétpárevezős egység. Az eddigi legtömegesebb (232 egység indult) országos bajnokságon a legsikeresebb klubnak a belgrádi Partizan bizonyult hét arany–, 9 ezüst– és 3 bronzéremmel, a Palics egy-egy arannyal és bronzzal összesítettben a 8. helyen végzett.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..