home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Karácsonyi csomagok a Tücsök Óvoda magyar tagozatának
Borbély Tivadar
2018.12.19.
LXXIII. évf. 50. szám
Karácsonyi csomagok a Tücsök Óvoda magyar tagozatának

A karácsonyi ünnepek közeledtével a VMSZ muzslyai helyi szervezetének tagsága Télapó-csomagokkal lepte a nagybecskereki Sava Kovačević helyi közösség Tücsök Óvoda magyar nyelvű csoportját.

Az emberbaráti cselekedet előzménye a december elején megrendezett hagyományos jótékonysági Mikulás-bál volt, melynek bevételéből és a Muzslyaiak Klubjának a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nél sikeresen megpályázott eszközeiből a VMSZ tagsága és jóakaratú polgárok ötletes és érdekes játékokat ajándékoztak a legkisebbeknek.

Bodó Poturica Mária, a Tücsök Óvoda egyik nevelőnője elmondta, hogy a magyar nyelvű csoportba összesen 11 ovis jár, akik közül jövő szeptemberben hárman indulnak majd első osztályba.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..