home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Kajdocsi Tamás ezüst- és bronzérmes a vb-n
Tóth Tibor
2017.06.23.
LXXII. évf. 24. szám
Kajdocsi Tamás ezüst- és bronzérmes a vb-n

A Spartacus súlyemelője, Kajdocsi Tamás egy ezüst- és egy bronzérmet nyert a tokiói ifjúsági súlyemelő-világbajnokságon.

A rendkívül erős mezőnyben a +105 kilogrammos kategóriában indult szabadkai versenyző lökésben 223 kilogrammal a második, olimpiai biatlonban pedig, 403 kilogrammos országos csúccsal, a harmadik helyet szerezte meg. A szakításban elért 180 kg-os teljesítmény is új országos csúcs, ezzel az eredménnyel ebben a fogásnemben az ötödik helyen végzett.

A világbajnokságon részt vett egyetlen szerbiai súlyemelőt Stipan Vert, a Spartacus és a válogatott edzője kísérte a japán fővárosba. A +105 kilósok mezőnyét az örmény Simon Martiroszjan nyerte meg 426 kg-mal, a 406 kg-ot teljesítő grúz Giorgi Csekidze és a 403 kg-ot emelt Kajdocsi előtt.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..