home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Kajdocsi Tamás bronzérmes a vb-n!
Tóth Tibor
2016.07.03.
LXXI.. évf. 26. szám
Kajdocsi Tamás bronzérmes a vb-n!

Kajdocsi Tamás, a szabadkai Spartacus súlyemelője három bronzérmet szerzett a grúziai Tbilisziben megtartott ifjúsági súlyemelő-világbajnokságon.

 A + 105 kg-os kategóriában indult szabadkai súlyemelő szakításban 171, lökésben 216, összesítettben pedig 387 kg-ot teljesített, ami mindhárom számban új országos csúcsot is jelentett. Nagyon kevés választotta el Kajdocsit az ezüstéremtől, mivel a második helyen végzett egyiptomi Gaber is 387 kg-ot emelt, viszont a szabadkai versenyzőnek nehezebb a testsúlya (138,82 kg, az egyiptomié 132,10 kg), így meg kellett elégednie a bronzéremmel. A világbajnoki címet az örmény Martiroszjan szerezte meg (187+225, 412 kg), Gaber (166+221, 387 kg) és Kajdocsi előtt. A szabadkai súlyemelő klubedzőjével, Stipan Verttel vett részt a grúziai világbajnokságon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..