home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Jutalmazták a legjobb edzőket
Tóth Tibor
2018.04.27.
LXXIII. évf. 16. szám
Jutalmazták a legjobb edzőket

A szabadkai YuEco Rádió és Televízió huszadik alkalommal hirdette ki a legjobb edzőket, helyi és szövetségi szinten egyaránt.

Szabadka legjobb edzője Boris Arsić, a Spartacus Női Labdarúgóklub edzője lett, akinek vezetésével a felfiatalított együttes megvédte bajnoki címét, és a szerbiai kupában is első lett. A legjobb eredményekkel büszkélkedő edzőnek Igor Žakićot, a Spartacus Férfiröplabdaklub edzőjét választották. A röplabdázók újoncként a harmadik helyen zárták a szuperligás küzdelmeket, és kiharcolták az európai kupaporondon való szereplést. Helyi szinten külön elismerést vehetett át Aleksandar Veselinović, a Spartacus ŽK Labdarúgóklub vezetőedzője.

A 2017/2018-as pontvadászat őszi idényét a Kék Galambok a 3. helyen fejezték be, a rájátszás megkezdése előtt pedig az 5. helyen állnak, így folytathatják a harcot a minél előkelőbb helyezésért, az európai kupaporondra való jutásért. Köztársasági szinten a legjobb edzőnek Dragan Jović (Galeb Tekvandóklub), a szerbiai válogatott szövetségi kapitánya bizonyult. A szervezők Zoran Terzićet, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitányát is díjazták, aki az azerbajdzsáni Európa-bajnokságon a bajnoki címig vezette a lányokat. Az elmúlt évben kiváló eredményeket értek el a kajak-kenu válogatott tagjai is, így Uroš Pavlović, a válogatott szövetségi edzője is külön elismerésben részesült.

A díjakat Danijela Pinter, a YuEco RTV sportműsorainak szerkesztője adta át a díjazottaknak.

(T. T.)

A legjobb edzők (LEGJOBBAK)

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..