home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Június 23-án Szent Iván-napi sokadalom Muzslyán
Borbély Tivadar
2018.06.18.
LXXIII. évf. 24. szám
Június 23-án Szent Iván-napi sokadalom Muzslyán

A muzslyai RÉMUSZ – Hagyományápoló Egyesület tagjai — néhány civil szervezettel karöltve — szombaton, június 23-án, Szent Iván-napi sokadalmat tartanak a helyi közösség épülete (községháza) előtti parkban.

15:00 – Hagyományos körömpaprikásfőző-verseny (benevezési díj nincs, a házigazdák 20 csapatnak biztosítottak 2-2 kg felaprított körmöt, melyből a csapatok (egyesületek, magánszemélyek) a körömpaprikást gázon fogják elkészíteni);

17:00 – Aszfaltrajzverseny óvodások és iskolások számára (a legötletesebb, legérdekesebb rajzok díjazva lesznek);

19 óra magasságában – Eredményhirdetés és máglyarakás, ezt követően Szent Iváni-tűz gyújtása és megszentelése, a péter-páli almák parázsba dobálása, tűzugrálás, éjszakába húzódó vigadozás;

A többórás esemény alatt lesz még hangulatos ünnepi műsor és koszorúfonás, a hagyományápolók egyesületének szakácsai pedig minden érdeklődőnek finom körömpaprikással kedveskednek, melyet jutányos – 100 dináros áron lehet majd megvásárolni.

A szervezők szeretettel várnak mindenkit.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..