home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Jelen-lét
(M.I.)
2014.04.16.
LXIX. évf. 16. szám

A belgrádi—zimonyi turisztikai főiskolán idegenforgalmi tanácskozást tartottak, amelyen a Belgrád—Budapest és a Szeged—Szabadka gyorsvasút kiépítése, valamint a Belgrád—Budapest légi járat újraindítása volt a fő napirendi pont — olvasható a VRT honlapján is közzétett Tanjug-hírben.

Az elképzelés mindenekelőtt a magyar—szerb gazdasági együttműködés bővülésének lehetőségét helyezte előtérbe. A tanácskozás keretében Nikowitz Oszkár belgrádi magyar nagykövet kijelentette: Szerbia és Magyarország kapcsolata jó és őszinte, továbbá annak a reményének is hangot adott, hogy e meglévő szálak a közeljövőben még szorosabbra fűződnek. A magyarországi részvevők hazájuk üdülési és más idegenforgalmi kínálatát ismertették.

A tanácskozáson bemutatkozott a fejértelepi Ady Endre Művelődési Egyesület kamaratánccsoportja, továbbá az al-dunai székelység soraiból felálló, Györfi Sándor, id. Illés Ferenc és Rancz Emil összetételű zenekar.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..