home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Japán–Szenegál 2:2 (1:1)
Tóth Tibor
2018.06.24.
LXXIII. évf. 25. szám
Japán–Szenegál 2:2 (1:1)

H csoport, 2. forduló

Jekatyerinburg, Központi Stadion, 39 182 néző, vezette: Rocchi (olasz)

Gólszerzők: Inui a 34., Honda a 78., illetve Mané a 11., Wagué a 71. percben.

Japán: Kavasima – Szakai H., Josida, Sodzsi, Nagatomo – Haragucsi (Okazaki), Haszebe, Kagava (Honda), Sibaszaki, Inui (Uszami) – Oszako.

Szenegál: K. N Diayé – Wagué, S. Sané, K. Koulibaly, Sabaly – B. N Diaye (N Doye), A. N Diaye (Kouyaté), Gueye – Sarr, Niang (M. Diouf), Mané.

Szenegál kétszer szerzett vezetést, ám Japán mindkétszer egyenlített.

A 11. percben Kavasima egy lövést épp Mané térdére ütött, akiről a labda a hálóba került. A félidő előtt egyenlítettek a japánok, miután Inui gyönyörű lövéssel a hosszú alsó sarokba tekert. Az afrikai csapat a semmiből szerzett vezetést, amikor Sabaly bal oldali középreadása után Mané Wagué elé továbbította a labdát, a hosszúoldalon érkező hátvéd pedig a léc alá bombázott.

A japán szövetségi kapitány beküldte Hondát, ami jó húzásnak bizonyult, hiszen egy védelmi hiba után a 32 éves japán játékos kiegyenlítette az állást. A maradék tizenkét percben egyik csapat sem szerzett gólt, így a mérkőzés igazságos döntetlennel ért véget.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..