home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Izland–Nigéria 0:2 (0:0)
Tóth Tibor
2018.06.22.
LXXIII. évf. 24. szám
Izland–Nigéria 0:2 (0:0)

D csoport, 2. forduló

Volgográd, Volgográd Aréna, 40 904 néző, vezette: Conger (új-zélandi)

Góllövők: Musa a 49. és a 75. percben.

Izland: Halldórsson – Saevarsson, Árnason, R. Sigurdsson (Ingason), Magnússon – Gíslason, Gunnarsson (Skúlason), G. Sigurdsson, Bjarnason – Bödvarsson (Sigurdarson), Finnbogason.

Nigéria: Uzoho – Balogun, Omeruo, Troost-Ekong – Moses, Etebo (Iwobi), Mikel, Ndidi, Idowu (Ebuehi) – Iheanacho (Ighalo), Musa.

Javítottak a Szuper Sasok, ugyanis az első fordulóbeli vereség után legyőzték az argentinokkal döntetlent elért izlandi válogatottat.

Nigéria sokkal támadóbb focit mutatott be az összecsapáson és a második félidő elején Musa szép góllal megszerezte csapatának a vezetést. A CSZKA Moszkva csatárával nem bírtak az északiak, és Musa negyedórával a lefújás előtt beállította a végeredményt.

Győzelmével Nigéria is bekapcsolódott a továbbjutásért vívott harcba, ugyanakkor életben tartotta a halovány Argentínát, mellyel a harmadik csoportkörben mérkőzik meg az afrikai együttes.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..