home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Ismerkedés az iskolával
Kónya-Kovács Otília
2017.03.23.
LXXII. évf. 12. szám
Ismerkedés az iskolával

A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola Szervó Mihály utcai épületében a jövendőbeli kisdiákok tanítónője Molnár Nelli lesz, ezért március 21-én is ő várta a végzős óvodásokat egy kis műhelymunkára.

Az iskolában már néhány éve az a gyakorlat, hogy meginvitálják az óvodásokat néhányszor egy kis barátkozásra, mely által a kicsik megismerhetik a tanítónőt, a társaikat, az iskolát, és a szülők is betekintést nyerhetnek az aktivitásokba.

A foglalkozás alatt barkácsoltak, kézműveskedtek, festegettek, éneket tanultak, daloltak, és végül táncra is perdültek.

A végzős óvodások már nem első alkalommal kóstolhattak bele az iskolai életbe, hiszen a kicsinyek részére már többször szerveztek érdekes foglalkozásokat. A tanítónő elmondása szerint kilencen jártak rendszeresen ezekre a kellemes kis délutánokra, és érdekesmód a szülők néhány fiatalabb gyermeket is elhoztak, akiknek ugyancsak hasznukra válik a társalgás, a barátkozás, az alkotás.

A pedagógusok összefogásának eredményeképp ehhez a mai naphoz is hozzájárult Dorogi Erzsébet tanítónő a harmadikos diákjaival és Varga Rozália igazgatóhelyettes, zenetanár, valamint nem utolsósorban a negyedikesek is besegítettek, hogy minél sikeresebb legyen a foglalkozás.

A legközelebbi ilyen alkalomra a húsvéti ünnepek után kerül sor, viszont a leendő kisdiákok beiratkozása hivatalosan április 1-jén kezdődik.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..