home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Húsvéti vásár Csantavéren
PERC Márta
2014.04.18.
LXIX. évf. 16. szám
Húsvéti vásár Csantavéren

Április 12-én és 13-án húsvéti vásárt tartottak Csantavéren. A felnőtt vendégeket pálinkával várták a szervezők, a kicsiket pedig csokoládéval.

Nagy örömet szerzett a nyuszik és a pónilovak simogatása, szeretgetése és a fiákeren való kocsikázás, melyet a lovasklub helyi szervezete tett lehetővé. A hétvégére kihelyezett asztalokon több kézműves, foltvarró, virágkötő és édességkészítő értékesítette a kézzel kidolgozott, csodálatosan szép remekműveit. A hímzett tojásokon kívül asztalterítőt, különféle dekorációt, hűtőmágnest és gyönyörű virágkompozíciót lehetett vásárolni.

A Caritas szeretetszolgálat csantavéri csapata is helyet kapott a szeretetasztalnál, és a könyvek, kézművestárgyak, rajzok eladásából befolyó összegből húsvéti csomagot vásárol a rászoruló gyermekeknek. Ezt az kezdeményezést a szabadkai Hallássérültek Iskolaközpontja, a csantavéri Hunyadi János Általános Iskola és több magánszemély támogatta. Mindenkinek hálásan köszönjük a részvételt és az adományokat!

Tekintse meg Figura Imre további felvételeit is az esemányről a hozzászólások alatti képgalériában!

 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..