Híre ment az állati jó történeteknek

Híre ment az állati jó történeteknek

Kálló Béla és Orlovity Sztaniszlava színművészek az Állati jó történetek című szórakoztató, a magyar nyelv szépségét bemutató, interaktív, a kreativitás szárnyait bontogató című zenés játékkal csütörtökön este megérkeztek a VM4Köz.Klubba.

Együtt nevetettek a kicsik és nagy gyerekek meg a felnőttek a humorosan, viccesen, ruhákkal, textíliákkal ötletesen színpadra vitt meséken, verseken.  

A VM4K karácsony előtti utolsó rendezvényén az angyal ajándékkal kedveskedett mindenkinek.  

Villáminterjú Kálló Bélával az előadás után:

 Hogy érzed magad?

 Nagyon-nagyon tele van a szívem, a gyerekeket látva, hogy milyen boldogok és mennyire tele vannak energiával, élettel, szeretettel, örömmel, boldogsággal, vidámsággal.

 Az ikreken tesztelted az előadást?

 Képzeld el, hogy a gyerekeimnek megmutattam! Kelebián csináltuk a produkciót Paskó Csaba plébánosnál, és kihoztam őket a főpróbára, hogy megnézzem, ez milyen. Ők voltak a mérvadók, az első nézőim, és ahogy ők ott lereagálták, mondtam, na jó, akkor ezt a jelenetet kivesszük, amazt egy kicsit lerövidítjük, oda még hozzápakolunk... Az utolsó simítások így történtek!

 Kinek a produkciója ez?

 Magánprodukció, azzal, hogy az Udvari Kamaraszínház vette a szárnyai alá, és főként a magyarországi színrevitelét a támogatásával és szponzorálásával fogjuk végigcsinálni. Lesz egy budapesti bemutató, valamikor februárban, most vannak az egyeztetések, én előtte Kárpátaljára megyek a Szabadságharccal Péterrel (Tóth Péter Lóránttal, akivel színre vitte a két költőóriás, Arany János és Petőfi Sándor barátságát bemutató drámát), és amint annak vége, akkor jöhet az Állati jó történetek budapesti bemutatója.

 Jártatok már ezzel az előadással nyugat-bácskai körúton, most Szabadkán volt a hivatalos bemutató, merre mentek még?

 Sok helyen voltunk, Doroszlón, Kupuszinán, Gomboson, Bezdánban, Nemesmiliticsen... Jártunk Nagykikindkán, egész lent Muzslyán, tehát a Bánságba is elvittük. Tizenkét helyet jártunk eddig végig, és még nagyon sok vár ránk, amit teljesíteni kell, hiszen híre ment!

 

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink